Cocteil din Martini si nectar de piersici

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml Martini alb
  • 100 ml gin
  • 125 ml apa tonica
  • 125 ml nectar de portocale (sau piersici)
  • gheata, lamaie

Mod de preparare

Intr-un pahar mare de 400 ml , in prealabil racit, se amesteca bine martini, apa tonica, nectarul de portocale sua de piersici. La sfirsit se pun cuburile de gheata. Se orneaza cu lamie. acest cocteil se serveste imediat, cu pai.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise