Cocteil din Martini si nectar de piersici

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 ml Martini alb
  • 100 ml gin
  • 125 ml apa tonica
  • 125 ml nectar de portocale (sau piersici)
  • gheata, lamaie

Mod de preparare

Intr-un pahar mare de 400 ml , in prealabil racit, se amesteca bine martini, apa tonica, nectarul de portocale sua de piersici. La sfirsit se pun cuburile de gheata. Se orneaza cu lamie. acest cocteil se serveste imediat, cu pai.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise