Cod cu vin la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file de cod alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb sec
  • o lamaie
  • sare, piper alb, 2 foi dafin, 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Fileul de cod se portioneaza, se unge cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza bucatile una langa alta intr-un vas rezistent la caldura ( de preferat o tava). Se acopera cu vin alb si se da la cuptor, la foc mare. Dupa 10 minute se adauga foile de dafin si usturoiul tocat marunt.

Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul de vin.

Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau fara garnitura.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise