Cod cu vin la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file de cod alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb sec
  • o lamaie
  • sare, piper alb, 2 foi dafin, 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Fileul de cod se portioneaza, se unge cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza bucatile una langa alta intr-un vas rezistent la caldura ( de preferat o tava). Se acopera cu vin alb si se da la cuptor, la foc mare. Dupa 10 minute se adauga foile de dafin si usturoiul tocat marunt.

Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul de vin.

Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau fara garnitura.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise