Cod in crusta de malai si legume la abur

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -file cod
  • -faina grau
  • -faina malai fina
  • -ceapa
  • -ardei-verde,galben,rosu
  • -rosii
  • -usturoi
  • -sare,piper
  • -ulei
  • -otet

Mod de preparare

Fileurile de cod,se curata,se spala,se transeaza ,se lasa la scurs pe prosop de hartie,apoi se sareaza si se pipereaza.Trebuie lasat 30 de minute pt. a patrunde sarea si piperul.

Din faina de grau 70% si 30%faina de malai fina,punandu-se apa foarte rece, se face un aluat subtire in care se pune putina sare.

In tigaia incinsa se pune putin ulei si fileul de peste se da prin faina de grau si pe urma prin aluatul facut,se prajeste bine pe ambele parti.

Garnitura

Ceapa taiata fidelute se pune in tigaia cu ulei,se pune si ardeii taiat fidelute,se acopera cu un capac etans,se las pana sunt aproape partunse,se adauga rosiile descojite taiate rondele,se potriveste de sare si se mai lasa pana ce rosiile i-si lasa sucul.

Din usturoiul zdrobit bine si frecat cu ulei se face un mujdei,in care la final se pune putin otet.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise