Cod pane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de cod file,
  • doua lamai,
  • doua oua,
  • faina,
  • sare, piper,
  • ulei
  • o capatana de usturoi pentru mujdei

Mod de preparare

Pestele spalat, uscat in servet de hartie, se portioneaza,se marineaza pentru 10 minute in zeama de lamaie.Bat ouale cu o lingura de ulei, sare, piper. Trec portiile de peste prin faina, ou, le dau la prajit in tigaia cu ulei incins. Rumenesc uniform pe ambele parti, asez pe hartie absorbanta. Servim cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise