Cold Cream Cofee

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - expreso mare
  • - cioc fierbinte
  • - 3 ling. zahăr
  • - 2 ceşcuţe lapte
  • - i linguriţă zahăr vanilat

Mod de preparare

Se amestecă expreso cu lapte apoi se toarnă 2 lingurite ciocolata fierbinte, zahăr vanilat si o cescută de friscă si gheata pisată.

Se amestecă si se ornează cu frişcă şi cioc.rasă deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise