Coleslaw Salad

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de varza alba
  • o ceapa rosie mica
  • 2 morcovi
  • 2 mere dulci
  • o legatura patrunjel tocata grosier
  • zeama de lamaie
  • 2-3 linguri maioneza
  • o lingurita mustar iute
  • sare, piper

Mod de preparare

Asa cum am promis revin cu cealalta garnitura pe care am pregatit-o pentru Indoor barbecue-ul meu, reteta care e postata atat pe blogul meu cat si pe acest minunat site.

Se curata varza de cotor si se taie foarte fin. Ceapa se curata de coaja si mustata si se taie foarte fin. Morcovii se curata de coaja si se taie betigase fine (trebuie sa fie de aproximativ aceeasi grosime cu varza). La fel se procedeaza si cu merele, singura diferenta fiind ca ele nu se curata de coaja. Se amesteca intr-un bol mare toate legumele, inclusiv patrunjelul. Maioneza se dilueaza cu suc de lamaie si mustar, apoi se adauga la legume si se amesteca pana cand acestea sunt acoperite de sos. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat dupa gust. Se mai potriveste de lamaie, daca este cazul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise