Coltunasi rumeniti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 50 gr cascaval ras
  • 3 oua
  • 300gr faina
  • 100gr smantana
  • 1 lingura unt
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Din faina, doua oua si sare, framanta un aluat apoi lasa-l sa se odihneasca.

Caleste o ceapa, adauga carnea taiata cubulete, sare, stropeste cu apa si lasa se se inabuse.

Intinde din aluat o foaie si taie patratele mai maricele, apoi pune in mijloc o lingura compozitie si cascaval.

Unge marginile cu albus si uneste-le. Fierbe coltunasii in apa cu sare apoi scurge i bine si asaza-i intr -o tava unsa cu unt.

Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca putin dupa care serveste-i cu smantana si restul de ceapa calita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise