Coltunasi rumeniti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 50 gr cascaval ras
  • 3 oua
  • 300gr faina
  • 100gr smantana
  • 1 lingura unt
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Din faina, doua oua si sare, framanta un aluat apoi lasa-l sa se odihneasca.

Caleste o ceapa, adauga carnea taiata cubulete, sare, stropeste cu apa si lasa se se inabuse.

Intinde din aluat o foaie si taie patratele mai maricele, apoi pune in mijloc o lingura compozitie si cascaval.

Unge marginile cu albus si uneste-le. Fierbe coltunasii in apa cu sare apoi scurge i bine si asaza-i intr -o tava unsa cu unt.

Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca putin dupa care serveste-i cu smantana si restul de ceapa calita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise