Compot de cirese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cantitati pentru un borcan de 800gr
  • cirese cat sa umple borcanul 3/4
  • 3 lg de zahar
  • apa

Mod de preparare

Mod de preparare

ciresele spalate se pune in borcan se adauga zaharul se completeaza cu apa se capseaza se invelesc in hartie si se pune la fiert la bain marine 30 min din momentul in care apa in vas incepe sa fiarba.Se lasa sa se raceasca in vasul in care au fost fierte.

Mentiune

daca observati ca zaharul nu s-a topit dupa ce le-ati scos de la baine marine ...nu e nici o problema se va topi in timp

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise