Compot de corcoduse

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg corcoduse coapte
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Se spala corcodusele , se pun in borcane de 800 g, se pune in fiecare borcan 1 lingura zahar sau 2 lartile de zaharina, apoi se umplu cu apa pana la marginea de sus a borcanului, apoi se infileteaza capacul. Se fierb invelite in ziar intr-un vas cu apa cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise