Conopida cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida
  • 300 g maioneza
  • 150 ml smantana
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrujel
  • sare

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface buchetele pe care le fierbeti si le lasati sa se raceasca si sa se scurga.

Amestecati intr-un vas maioneza cu smantana, potiviti cu sare, apoi o amestecati usor cu conopida, ca aceasta sa nu se desfaca in mici bucatele.

Pentru a da aroma adugati mararul taiat marunt si ornati cu frunzulite de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise