copanele la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de copanele
  • 0,5 kg morcov
  • 1 kg cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cepe
  • 1-2 ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • 200 ml apa
  • condimente: sare, piper, patrunjel verde etc. dupa gust

Mod de preparare

Se aseaza copanele in tava unsa cu ulei de masline, iar deaseupra se pun restul le legume, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor timp de 15 - 20 de minute, dupa care se ridica folia si se mai tin in cuptor pina se rumenesc copanelele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise