Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 fileuri de piept de pui
  • 5 ardei grasi rosii
  • 8 felii de slaninuta afumata
  • un pahar cu vin alb sec
  • rosmarin
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rosmarin,sare si piper .Peste fiecare bucata de file asezam cate o felie subtire de slaninuta afumata

apoi rulam si prindem in scobitori.Ardeiul gras(4 bucati) curatat si spalat il taiem in jumatati.In fiecare jumatate de ardei gras asezam cate un rulou.Cand corabioarele sunt gata le asezam intr-un vas peste care turnam un pahar cu vin alb.Printre corabioare intercalam fasii de ardei gras si frunze de patrunjel.

Dam la cuptor ,avand grija ca din cand in cand sa stropim corabioarele cu sosul din vas.Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam vin sau apa.Cand carnea este bine facuta si rumena ,scoatem din cuptor .

Indepartam scobitorile si servim calde!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise