Cordon bleu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii carne de vita
  • 4 felii sunca
  • 4 felii cascaval afumat
  • sare, piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si piper

si se aseaza peste feliile de sunca si cascaval. Se ruleaza si se prind cu scobitoare. Se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in ulei. Se servesc cu cartofi pai si salata .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise