Cordon-blue

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -file de porc taiat subtire(piept de pui)
  • -felii cascaval
  • -felii sunca
  • -piper
  • -sare
  • -oregano
  • -oua
  • -pesmet
  • -ulei pentru prajit
  • -faina

Mod de preparare

Se bate carnea cu ciocanul de snitele.Se pune o felie de carne,o felie sunca,o felie cascaval si iar o felie de carne.Se prind marginile cu scobitori,dar feliile din interior nu trebuie sa fie mai mari decat feliile de carne.Se sareaza si condimenteaza.Se trec prin faina,ou si pesmet,dupa care se pun la prajit,la foc mediu.Se scot pe un platou cu hartie absorbanta.Se poate servi cu ce doriti.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise