Cornulete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. unt,
  • 250 gr. smintina,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita zahar,
  • 5 gr. drojdie,
  • faina cat cuprinde,
  • rahat sau gem

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde.

Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul sau gemul, se ruleaza, dandu-se forma de cornulete.

Se pun in tava si se dau la cuptor.

Se pudreaza cu cu zahar

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise