Cornulete in 2 culori

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrendiente aluat:
  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • 150 gr margarina\\unt
  • 400 ml lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • 2 oua
  • putina sare
  • 4 lg cacao

Mod de preparare

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina . Se framanta bine bine pana aluatul se desprinde de pe vas. Se imparte in doua si jumatate se amesteca cu cacao se framanta si se lasa la crescut 1/2 de ora.Dupa ce sa dospit aluatul,il impartim in 6 parti egale(6 albe 6 cu cacao)se intide cu sucitoare una alba una cu cacao si se une una peste alta(cea cu cacao sub cea alba)se taie in 4 si se umple cu ce doriti(rahat,finetti,nuca,dulceata)dupa care se ruleaza si se pune la cuptor cca 15-20 de minte.Dupa ce sau racit se dau prin sirop si se pudreaza cu nuca de cocos.POFTA BUNA!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise