Coronita de ficatei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 4 oua
  • 2 linguri amidon
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt
  • piper
  • usturoi granule
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spargem intr-un bol ouale si le batem bine, amestecam apoi cu celelalte ingrediente si asezonam. La sfarsit adaugam ficateii in compozitie.

Ungem o forma de guguluf cu un si o tapetam cu faina.

Cuptorul a fost incalzit dinainte la 160 de grade.

In forma asezam compozitia cu ficatei si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute pina se incheaga ouale si se coc ficateii.

Servim ficateii calzi ca atare sau reci cu sos cu iaurt.

Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/coronita-de-ficatei.html

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise