Costite de vita cu rozmarin si miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg costite de vita
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 bucati de usturoi, taiate marunt
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura de paprika
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri de sos de rosii
  • 3 rosii proaspete taiate marunt
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1 lingurita de sare
  • piper dupa gust
  • 2 linguri de miere
  • 3 bucati de rozmarin

Mod de preparare

Se curata costitele de excesul de grasime, se pun la fiert intro oala cu rozmarinul si foile de dafin .se lasa la fiert pana sant gatite. se pun deoparte, costitele gatite si zeama in care au fost fierte.

Se pune ulei intr-o cratita si se caleste ceapa si usturoiul, se adauga paprika, sosul de rosii si rosiile taiate marunt si se amesteca. Se adauga costitele si zeama in care au fiert si se lasa pana la fierbere, dupa aceea adaugam sosul de soia, sarea si piperul . Se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul. Se adauga mierea si cateva frunze de rozmarin, se mai lasa pe foc inca cateva minute, dupa care se ia jos de pe foc si se serveste cu cartofi piure.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise