Cotlet de berbecut la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cotlet de berbecut
  • 5 Cartofi
  • 1 morcov
  • Conopida
  • Ardei
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa
  • Patrunjel

Mod de preparare

In cazul in care nu gasim cotlet deja condimentat il marinam astfel: sare, piper, boia de ardei dulce, patrunjel si ulei. Le amestecam pana se omogenizeaza si il lasam la rece timp de 3 ore. Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam cartofii, morcovul si conopida lasandu-le circa 15 min sa fiarba. Asezam cotletul in tigaie si adaugam ceapa, usturoiul si ardeiul. Dupa ce cartofii s-au fiert putin ii adaugam in tigaia cu cotlet, adaugam o cana de apa si lasam la cuptor aprox 1 ora. Condimentam cartofii dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise