cotlet de porc la gratar cu garnitura de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • faina
  • smantana
  • lapte
  • oua
  • cascaval
  • cartofi
  • piper
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se adauga in 50 ml de ulei incalzit, se adauga restul de lapte si se fierbe totul 15 min., amestecandu-se continuu. Se raceste compozitia, se adauga ouale, piper, sare si cartofi, apoi se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si tapetat cu pesmet.

Se presara cascavalul ras si se introduce la tava la cuptor cca 25 min. pentru gratinare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise