Cotlet de porc la tava in vin alb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt 2 portii): 2 felii cotlet de porc
  • 1 pahar de vin alb (sec sau demisec)
  • 1 lingura ulei
  • legume (cartofi noi
  • rosioare
  • …)
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • cimbru
  • rozmarin
  • dafin
  • piper
  • sare
  • knorr punga magica pentru friptura de pui si de porc cu vin

Mod de preparare

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.

Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.

Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.

Ei, finalul cred ca e previzibil….am mancat si ne-am bucurat…;)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise