Cotlet de porc marinat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 3 bucati de cotlet de porc
  • * 1 lingurita de boia iute
  • * 1 lingurita boia dulce
  • * 1 lingurita piper
  • * 1 lingurita oregano
  • * 1 lingurita cimbru
  • * sare
  • * boabe de usturoi
  • * ulei
  • * zeama de lamaie

Mod de preparare

Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o marinata. Bolul trebuie sa fie neaparat de plastic sau ceramica, nu de metal.

Introducem carnea in marinata, acoperim bolul cu folie alimentara si lasam la frigider 3-4 ore. Din cand in cand intoarcem carnea in marinata pentru a se patrunde uniform.

Am gatit cotlete pe plita, cateva minute pe fiecare parte, pentru ca am dorit ca bucata de cotlet sa ramana suculenta.

Am servit cotletul cu piure cu patrunjel si rosie perpelita un pic pe gratar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise