Cotlet de rechin pe pat de rosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de rechin(Carrefour)
  • 1 cutie de rosii tocate in bulion(polpa di pomodoro)
  • o lingura ulei de masline(eu pun din ochi)
  • piper roz dupa gust
  • busuioc verde,dupa gust
  • suc de la o lamaie
  • 200 gr vin alb
  • 200 gr zeama de peste
  • 4 lingurite de unt
  • vegeta sau delicat dupa gust

Mod de preparare

Cotletele de rechin se scot din punga si se lasa la scurs.

Tava in care se pune cotletul la cuptor se unge cu ulei de masline,apoi adaugam cutia de rosii tocate in tava, peste rosi se presara busuioc verde, piper roz,vegeta,apoi se pun cotletele peste rosii se da un praf de vegeta, busuioc verde,sucul de la o lamaie se pune peste peste.Adaugam zeama de peste si vinul si se baga la cuptor cu capac sau folie de aluminiu pentru 15 minute.Dupa 15 minute se ia capacul sau folia si se mai lasa 15 minute in cuptor.Cand se serveste se pune deasupra o crenguta de busuioc verde.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise