Cotlet de rechin pe pat de rosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de rechin(Carrefour)
  • 1 cutie de rosii tocate in bulion(polpa di pomodoro)
  • o lingura ulei de masline(eu pun din ochi)
  • piper roz dupa gust
  • busuioc verde,dupa gust
  • suc de la o lamaie
  • 200 gr vin alb
  • 200 gr zeama de peste
  • 4 lingurite de unt
  • vegeta sau delicat dupa gust

Mod de preparare

Cotletele de rechin se scot din punga si se lasa la scurs.

Tava in care se pune cotletul la cuptor se unge cu ulei de masline,apoi adaugam cutia de rosii tocate in tava, peste rosi se presara busuioc verde, piper roz,vegeta,apoi se pun cotletele peste rosii se da un praf de vegeta, busuioc verde,sucul de la o lamaie se pune peste peste.Adaugam zeama de peste si vinul si se baga la cuptor cu capac sau folie de aluminiu pentru 15 minute.Dupa 15 minute se ia capacul sau folia si se mai lasa 15 minute in cuptor.Cand se serveste se pune deasupra o crenguta de busuioc verde.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise