Cotlet umplut cu fructe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet scurt.
  • Se face o umplutura din:i lingura de ulei,1 pahar de vin alb,piarsici sau bucati de ananas din compot,sare ,nucsoara.

Mod de preparare

Se dezoseaza si se cresteaza in lung pe mijloc.

Se indeasa umplutura in locul crestat si se pune la prajit.

peste ulei se adauga vinul,si se inabusa.

Cind sa inmuiat carmea deasupra se aseaza felii de piersici sau de ananassi se presara nucsoara.

Se da la cuptor la foc mijlociu vreo 40 de minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise