Cotlete cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 - 6 cotlete,
  • -1 morcov,
  • -1 patrunjel,
  • -1 telina,
  • -1 ceapa,
  • -piper boabe,
  • - sare,
  • -o ceasca ulei,
  • -o foaie de dafin,
  • -2 oua fierte tari,
  • -2 castraveti murati

Mod de preparare

Se spala zarzavatul si se taie fideluta, iar ceapa se taie marunt. Se pun intr-o cratita cu o ceasca de ulei si o ceasca de apa calda. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba inabusit 30 min., dupa care se pun cotletele spalate bine. Se lasa sa fiarba pana cand carnea s-a nmuiat. La fiert se pun boabe de piper, sare, o foaie de dafin. Cand cotletele s-au facut, se scot pe un platou, se acopera cu felii de ou fiert tare si felii de castravete si se servesc alaturi de sosul in care s-au facut.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise