Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 Cotlete de porc,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
  • 6 catei de usturoi,
  • o cana de suc de rosii

Mod de preparare

Cotlete se sareaza si se pipereaza, se pun in tava cu ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 ora , stropind mereu cu zeama din tava.

Usturoiul se piseaza si se adauga peste el sucul de rosii.

Cotletele se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise