Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

Reteta de cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • ½ pachet de unt
  • 100 ml vin marsala
  • 5 catei de usturoi
  • 10 rosii cherry
  • cateva fire de cimbru
  • sare, piper, boia dulce afumata

Mod de preparare

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.

Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.

Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si se mai tin pe foc 5 minute.

Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 8-10 minute.

Pofta buna !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise