Cotlete St. Prex (vitel)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete mari de vitel;
  • suc de la 1/2 lamaie;
  • 2 oua;
  • 4 felii cascaval;
  • 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar);
  • rosii (garnitura);
  • faina;
  • pesmet;
  • unt;
  • boia, piper, patrunjel.

Mod de preparare

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise