Cottage pie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 pers.)
  • Pentru piure-ul de cartofi: 1,5 kg cartofi , 1,5 - 2 dl lapte, 1 ou, 1 lingura unt, patrunjel tocat, 2 dl masline verzi taiate marunt, 3 catei de usturoi rasi, sare, piper
  • Amestecul de carne tocata: 500 gr carne tocata, 3 morcovi, 2 cepe, 0,5 lingura cimbru, 3 dl rosii tocate, 2 linguri pasta de rosii, sare, piper
  • Gratinare: 400 gr brinza de capra

Mod de preparare

Piure-ul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul. Sare, piper. Se da la o parte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise