Crap cu legume la cuptor.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap de 2-3 kg
  • (eu am pus si macrou proaspat pt cel mic)
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1-2 ardei capia
  • 5 rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 4-5 ciuperci
  • delikat
  • piper oregano
  • jumatate pahar vin
  • jumatate pahar ulei
  • 1 pahar apa.

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi, i se taie capul (fara a se despica pe burta) si se scot intestinele, se spala bine si se lasa la scurs. Se taie legumele se amesteca cu delikat, piper si oregano si se umple crapul cu ele.Legumele care raman se aseaza in tava,se pune crapul pe ele se stropeste cu ulei, sare si piper,se adauga apa si se da cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand e aproape gata se aduga vinul si usturoiul taiat marunt si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste cald cu mamaliga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise