crap cu sos pescaresc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un crap de 2 kg
  • 8 rosii
  • 2 ardei grasi(rosii)
  • 2 cepe
  • sos de rosii
  • condimente
  • sare
  • ulei
  • vin alb
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie marunt rosiile, ceapa, ardeii si se pun in tava cu putin ulei si condimente. Apoi se pune crapul si se lasa la cuptor 25 minute. Se scoate tava, se stropeste pestele cu putin vin alb, si se adauga sos de rosii, dupa care se mai \"da\" la cuptor inca 20 minute. Se scoate pestele pe platou, se orneaza cu patrunjel si felii de lamaie. Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi, sau cu garnitura de cartofi natur, stropiti cu sosul din tava.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise