Crap la dubletta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un crap proaspat
  • - un morcov
  • - o ceapa
  • - 3 catei de usturoi
  • - 2- 3 linguri de ulei de masline
  • - zeama de lamaie(1/2 lamaie)
  • - sare, piper, foaie de dafin (alte condimente dupa placere)
  • - 30 ml vin alb

Mod de preparare

- Stropim crapul cu un dressing obtinut din zeama de lamaie si condimente (curatat si spalat bine in prealabil)

- Incingem dubletta unsa cu uleiul de masline. Asezam pestele in dubletta. Dupa 2-3 minute, intoarcem pestele pe cealalta parte, il umplem cu felii de ceapa,morcov,usturoi,asezam cateva felii de legume si deasupra pestelui,adaugam vinul, acoperim si lasam sa scada sosul format. Servim cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise