Crap pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1-1,5 kg crap,
  • -200 g faina,
  • -1 ou,
  • -100 g pesmet,
  • -150 g untdelemn,
  • -1 lamaie

Mod de preparare

Crapul curatat de solzi si intestine, spalat si taiat in bucati care se sareaza. Acestea se sterg cu o carpa, se dau pe o parte si pe cealalta prin faina, ou, pesmet si iar prin ou. Se prajesc in untdelemn foarte bine incins, insa la foc slab.Cand se serveste, se pune deasupra fiecarei bucati cate o feliuta de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise