Crap prajit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1-1,5 kg crap,
  • -150 g untdelemn,
  • -2 linguri sare,
  • -un varf de cutit boia de ardei,
  • - zeama de la 1/2 lamaie,
  • -piper.

Mod de preparare

Crapul curatat de solzi si intestine, spalat si taiat in felii nu prea mari. Se da sare, apoi feliile se sterg cu o carpa. Se prajesc la foc potrivit in untdelemn incins, dupa ce s-au dat prin faina amestecata cu boia de ardei. Dupa ce s-au prajit, se toarna deasupra sosul in care s-au prajit bucatile de crap, piper si zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise