Crap prajit

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3-4 buc de crap(fileuri)
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
  • -sare

Mod de preparare

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise