Crap prajit cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 4 5 cepe mari
  • condiment pentru \"peste\"
  • ulei

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si organe si se taie bucati, de marimea dorita. Se condimenteaza si se prajeste in ulei incins.

Ceapa taiata solzisori si sarata se caleste in uleiul in care s-a prajit pestele(daca e prea mult ulei se mai renunta la o parte pentru a nu iesi ceapa calita prea uleioasa).

Crapul prajit se va asocia cu ceapa calita.

Foarte gustos!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise