Crap sicilian

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 crap,
  • - 2 cepe,
  • - usturoi,
  • - verdeata tocata,
  • - 1 telina,
  • - 4 rosii mari,
  • - 1 pahar vin alb,
  • - 1 ceasca ulei,
  • - sare, piper boabe

Mod de preparare

Se curata si se spala crapul, se taie felii si se lasa sa stea cat timp se pregateste sosul. Se curata cepele, se taie pestisori si se pun in ulei fierbinte impreuna cu telina tocata marunt, usturoi dupa dorinta, rosiile decojite si taiate felii subtiri si o ceasca de apa. Amestecul se lasa in ulei sa fiarba acoperit 30 min., apoi se sareaza, se pipereaza si se adauga vinul.In sosul obtinut se pune pestele si se acopera din nou vasul in care se face. Se fierbe 10 min., apoi se scade la cuptor. Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise