Creier de vaca la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1
  • 500 kg creier
  • 250 g malai
  • sare
  • ulei pentru uns pergamentul.

Mod de preparare

Creierul de vaca se curata de pielita in apa rece, dupa care i se da sare, se portioneaza, se trece prin malai sau se aseaza in hirtie unsa cu ulei. Se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. Dupa ce este gata pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata patruns pe ambele parti, se scoate hirtia, daca este cazul si se aseaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura preferata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise