Creier de vaca la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1
  • 500 kg creier
  • 250 g malai
  • sare
  • ulei pentru uns pergamentul.

Mod de preparare

Creierul de vaca se curata de pielita in apa rece, dupa care i se da sare, se portioneaza, se trece prin malai sau se aseaza in hirtie unsa cu ulei. Se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. Dupa ce este gata pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata patruns pe ambele parti, se scoate hirtia, daca este cazul si se aseaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura preferata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise