Crema de branza cu boia si ceapa rosie

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lapte UHT – 1 litru
  • Otet – 60 ml
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Ceapa rosie – 1 buc (mai mare)
  • Sare – 1/2 lingurita

Mod de preparare

Tocati ceapa rosie cubulete marunte;

Adaugati laptele cu boia si sare intr-un vas pe foc si amestecati incet;

In momentul in care laptele fierbe adaugati otetul;

Cand compozitia se separa, scurgeti branza folosind o sita fina sau doua straturi de tifon suprapuse;

Amestecati-o cu ceapa rosie cubulete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise