Crema de rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:o conserva de rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 1 dovlecel mic
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • o lingurita ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata ceapa,se taie rondele si se caleste in putin ulei.Se adauga rosiile taiate si sucul din conserva,dar si o cana si jumatate de apa.Se lasa sa fiarba,apoi se ia de pe foc si se paseaza.

Intr-o alta oala se pun la fiert dovlecelul,morcovul si telina taiate rondele,impreuna cu orezul.Dupa ce au fiert,se strecoara,se paseaza si se amesteca cu supa de rosii.Se condimenteaza cu sare si piper.Se mai lasa putin pe foc,apoi se pune patrunjelul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise