Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g file de somon afumat
  • 200 g crema de branza
  • 1 fir de ceapa verde
  • masline negre/icre negre pentru decor
  • 1 vf lgt piper alb macinat
  • cosulete din foietaj

Mod de preparare

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi.

Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi adaugi piperul.

Umpli cosuletele cu crema astfel obtinuta si decorezi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise