Curata usturoiul. Intr-un vas amesteca laptele cu uleiul si semintele de susan. Pune sare si piper. Pune cateii de usturoi.
Tot acest amestec pune-l pe o folie de aluminiu (fa o adancitura si pune folia in doua sau in trei ca sa nu se rupa) si fa un pachet pe care sa-l sigilezi cat se poate de bine. Pune pachetul intr-o tava si da-l in cuptorul incins, la foc potrivit pentru 30-35 minute.
Topeste cascavalul intr-o cratita pe foc cu o lingura de apa. Pune tot continutul pachetului din cuptor in blender si adauga cascavalul topit. Omogenizeaza bine pana rezulta o crema.
Pune totul intr-un vas, acopera si lasa-l la rece pana il servesti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise