Crema la pahar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l lapte
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 pachet unt
  • 1 lingura cacao
  • 1 ceasca frisca
  • 50 g ciocolata

Mod de preparare

O ceasca de lapte se pune la fiert, intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga faina si restul de lapte.Se adauga in laptele care da in clocot. Se amesteca pana se obtine o crema groasa.Se ia de pa foc si adauga untul.O jumatate din compozitie se imparte in pahare, in cealalta jumatate se adauga cacao si se imparte al doilea strat in pahare. Peste stratul de crema de cacao se asaza frisca.Se orneaza cu ciocolata rasa.Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise