Crema la pahar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l lapte
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 2 linguri cu faina
  • 1/2 pachet unt
  • 1 lingura cacao
  • 1 ceasca frisca
  • 50 g ciocolata

Mod de preparare

O ceasca de lapte se pune la fiert, intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga faina si restul de lapte.Se adauga in laptele care da in clocot. Se amesteca pana se obtine o crema groasa.Se ia de pa foc si adauga untul.O jumatate din compozitie se imparte in pahare, in cealalta jumatate se adauga cacao si se imparte al doilea strat in pahare. Peste stratul de crema de cacao se asaza frisca.Se orneaza cu ciocolata rasa.Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise