Creveti crocanti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • creveti
  • citeva felii sunca
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Infasoara carnea crevetelui in felii foarte subtiri de sunca (preferabil neafumata) si pune-le la fiert amestecind cu o lingura de lemn.Dupa ce a data in clocot (atentie! ne le tine prea mult pe foc), scoatele-le , adauga sare si piper dupa gust si prajeste-le intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei de masline

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise