Creveti in grapefruit/Grapefrugt med skaldyr

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 grepfrut
  • 300 g fierte cozi de creveţi (dacă este cazul congelate sau conservate)
  • Dressing:
  • 125 g maioneza
  • ½ smantana
  • 1 linguriţă de muştar
  • sare şi piper
  • Ornament: 1 manunchi marar

Mod de preparare

1. Tăiaţi cele două grapefruit transversal, şi se desface miezul fructului cu un cuţit ascuţit în jurul marginii în primul rând, apoi, în spre centrul de-a lungul carcasei.Scoateti miezul cu o lingurita.

Jumatatea cealalta de la un grepfrut la fel..Taiati crab-ul în bucăţi.

3.Amestecati maioneză şi smântână impreuna bine.Adaugati mustar, sare şi piper.

4.Amestecati crabii cu dressingul preparat in prealabil si se gusta de sare şi piper.

5.Se pune in coaja de grapefruit cu atenţie.Se pune o ramura de marar peste, pentru decor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise