Creveti in vin rosé si sos picant de usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar vin rosé sau alb
  • 1 cápátânã de usturoi tocat
  • 500 gr. miez de creveti
  • ulei de mãsline pt. prãjit
  • pastã de ardei sau 1 ardei rosu tocat
  • ardei iute proaspãt
  • piri piri
  • sos de soia
  • pãtrunjel sau coriandru tocat

Mod de preparare

Intr-o cratitã (eu am folosit un vas de lut) se pune usturoiul la prãjit in uleiul de mãsline ,crevetii, vinul,se mai lasã putin...

Adaugã pasta de ardei sau ardeiul tocat, ardeiul iute tocat, piri, sos de soia (cam o lingurã)si lasã sã fiarbã pânã scade. Se pune foarte putinã sare sau vegeta.

Se ia de pe foc,desupra se pune pãtrunjelul tocat.

Se serveste pe loc neapãrat:))

Este un apritiv care cere si multã pâine...pt.sos:d

"Bucãtar"a fost si de data acesta sotul:))

Poftã bunã!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise