Creveti la gratar

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg creveti proaspeti
  • ulei masline
  • vin rosu
  • boia dulce,salvie,piper
  • 2 catei de usturoi
  • putin grapefruit

Mod de preparare

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam, stropim cu grapefruit si punem putin vin rosu si lasam la rece 1 ora. Se pun pe gratar,se lasa cca 10-15 minute,cand sunt rumeniti pe o parte se intorc.Se servesc cu sos tzatziki sau mujdei de usturoi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise