Crevetii i`am spalat bine-bine, le`am rupt „capul”, i`am mai spalat odata bine-bine.
I`am oparit in apa cu sare.
Am tocat o ceapa si am calit`o in ulei si am adaugat crevetii scursi.
Am pus vinul si am lasat sa fiarba.
Intre timp am pregatit un mujdei din usturoi, o lingurita delikat, ulei si 50 ml apa. Am adaugat mujdeiul peste creveti si am lasat sa fiarba cca 1 ora, pana cand a scazut tot si crevetii s`au fiert.
I`am manacat cu paine pe vatra... eu cu salata de sfecla, el cu rosii uscate in ulei :)
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise