Creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr creveti
  • 1/2 lamiie
  • 100 gr unt
  • patrinjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

In 2 l de apa se pune 1 lingurita de sare si o lingura de otet.cind apa da in clocot se pun crevetii si se oparesc 3 minute.dupa ce se racoresc ,crevetii se curata.untul se topeste si se pun crevetii,sarea ,piperul,stoarceti jumatatea de lamiie si puneti partunjelul verde tocat marunt.Nu ii frigeti mai mult de doua minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise