Crispy de pui cu mix de salata

Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crispy:
  • 1 piept de pui
  • oregano
  • 3 lg de iaurt 1%
  • boia dulce
  • sare de Himalaya
  • fulgi de porumb
  • salata:
  • 250 mix de salata ( salata verde, varza rosie, ruccola, baby-spanac)
  • 1 lg zeama de lamaie
  • 3 puff-uri ulei de masline condimentat

Mod de preparare

Pieptul de pui il feliezi transversal in portii groase de 1,5-2 cm.

Presari putina sare.

Amesteci iaurtul cu oregano si boia. Zdrobesti fulgii de porumb cat mai marunt. Eu i-am pus intr-o punga si am dat cu sucitorul peste ei.

Tavalesti pieptul prin iaurtul condimentat si apoi prin fulgi, dupa care il asezi pe hartie de copt , intr-o tava.

Dai tava la cuptorul preincalzit la 170* C pentru 20 de minute.

Intre timp iti prepari salata. Eu am rupt cu mana frunzele, am turnat zeama de lamaie si am dat puff-urile de ulei, apoi am amestecat bine totul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise